07:30 Meet your Tour Guide and private Transfer from your Hotel to the FBO Airport (Cancun or Playa del Carmen). – 30minutes.
08:00 Arrive to FBO Airport and meet you Pilot prior boarding your Aircraft.
08:15 Take-off and flight to Kahua Airport. – 40 minutes.
08:55 Landing in Kahua Airport and transfer to Chichén Itzá. – 20 minutes.
09:15 Start of Guided visit of Chichén Itzá. – up to 2 hours.
11:15 End of visit and drive for a refreshing swim to a Cenote prior to lunch at Hacienda Chichén. – up to 1 hour.
12:15 A la Carte 3 course menu Lunch with soft drinks. – up to 1 hour.
13:15 End of lunch and private transfer to Kahua Airport. – 20 minutes.
13:35 Arrive to Kahua Airport and board the Aircraft for flight back to Playa del Carmen or Cancun. – 40 minutes.
14:15 Landing in FBO Airport Playa del Carmen or Cancun.
14:25 Private transfer to Hotel.
15:00 Return to your Hotel.