07:00 Meet your Tour Guide and private Transfer from your Hotel to the FBO Airport (Cancun). – 30minutes.
07:30 Arrive to FBO Airport and meet you Pilot prior boarding your Aircraft.
07:40 Take-off and flight to Merida Airport. – 1:30 hours.
09:10 Landing in Merida and transfer to Uxmal. – 1:20 hours
10:30 Start of Guided visit of Uxmal. – up to 1:30 hours.
12:00 End of visit and drive to Santa Rosa for a delicious a la Carte lunch. – 15 minutes.
12:15 A la Carte Lunch with soft drinks. – up to 1 hour.
13:15 End of lunch and private transfer to Kahua Airport. – 1 hour.
14:15 Arrive to Merida and City Tour of main Square and Carriage Ride at Montejo Avenue. – 1 hour.
15:15 Drive to Merida FBO Airport for flight back to Cancun. – 15 minutes.
15:30 Take-off and flight to Cancun Airport. 1:30 hours.
17:00 Landing in Cancun Airport and transfer to your Hotel.
17:30 Arrive back to your Hotel.